Content op maat

Wil je meer vertellen over jouw product of dienst? Dan adviseren wij het plaatsen van een advertorial. Een advertorial is een online advertentie in redactionele vorm. Het verschil tussen een advertorial
en een advertentie is dat een advertorial de mogelijkheid biedt om meer details te geven. Bij een advertorial is het duidelijk dat jij de afzender bent van het artikel. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste tone of voice die aanspreekt bij ons publiek, maar jij levert bij een advertorial zelf de content/tekst aan. Wij stemmen het verschijnen met jou af.

Een advertorial kan een geheel eigen invulling zijn of in overleg worden bepaald, zoals:

  • een review
  • een win actie
  • een video
  • een quiz
  • een boekpresentatie
  • een aanzet tot event/retreat/workshop bezoek

Met de inzet van een online advertorial op onze website maak je gebruik van een voor de doelgroep vertrouwde omgeving en een goede redactionele inhoud. Jouw boodschap krijgt alle aandacht tussen de redactionele artikelen.

Zie hier een aantal voorbeelden van succesvolle advertorials

Deze content wordt verspreid via onze website en de social media kanalen

Advertorial publiceren

Hoge ‘scoringsfactor’

Nieuwetijdskind Magazine heeft een trouw publiek en zorgt voor zichtbaarheid van je werk en je aanbod. Daarnaast hebben we  een hoge ‘ scoringsfactor’ . Onze lezers hebben namelijk een bijzondere verbondenheid met hun favoriete website. Door de positieve gevoelens die ze hebben voor ‘hun’ magazine staan de lezers ook meer open voor de getoonde boodschappen. Door te adverteren bij ons bereik je over het algemeen een grote en specifieke doelgroep en ben je super zichtbaar met relevante content waar je fans blij van worden,  en zet je jouw mediabudget zo efficiënt mogelijk in.

Onze advertorials krijgen gemiddeld:

4 minuten leestijd
4.500 pagina weergaven
31.236 Facebookviews
1.677 Facebook kliks naar advertorial
662 Facebook Likes

Advertorial publiceren