Schrijf voor Nieuwetijdskind Magazine

Voor bewuste ondernemers die een mooiere plek maken van deze wereld.

Creëer directe zichtbaarheid in jouw doelgroep met onze contentpakketten, voor méér impact !

Marketing, je kunt er als ZZP niet zonder tegenwoordig, met al het online aanbod. Veel daarvan is op angst en tekort gebaseerd, dat zie jij ook,  en als bewust mens voel je daar waarschijnlijk niet goed bij. Maar wist je dat het op een manier kan die fijn voelt en past bij jou als mens?

Die bovendien niet voelt alsof je ‘nare’ dingen moet doen om nieuwe klanten te krijgen?…. Een marketingstrategie die volledig in lijn ligt met jou en jouw levensstijl?

Als bewuste ondernemer wil je toch niets liever dan bijdragen aan een veranderende wereld?. Jouw dienst of product verdient het om die impact op de wereld te maken! De vraag die continu bij je opkomt, is: ‘Hoe ga ik dit voor elkaar krijgen? Hoe ga ik zichtbaar worden? Hoe kan ik mijn doelgroep bereiken?’

Of misschien heb je al veel aan marketing gedaan maar heeft niks geleid tot echte resultaten?

Daarnaast kan het ook zijn dat je simpelweg nog te weinig autoriteit hebt opgebouwd om het vertrouwen van potentiële klanten te krijgen.

Hoe zou het dan voor je zijn als je dit kunt oplossen?

Dat je wél wordt gezien door de juiste mensen en dat ze fans en klanten worden?

Hoe zou het voor je zijn als je als expert op een platform met autoriteit zichtbaar wordt. Een platform waar jouw doelgroep binnen handbereik ligt?

Stel je eens voor wat dat voor jouw bedrijf zou betekenen!

 • Dat je meer leads en inschrijving op je nieuwsbrief krijgt.
 • Of dat jouw praktijk meer klanten krijgt.
 • Je meer producten verkoopt
 • Of dat je event/workshop uitverkoopt.
 • En het allerbelangrijkste:

 • Dat jouw werk bij de juiste mensen terechtkomt:  de mensen die daar in hun hart behoefte aan hebben. Dat  jouw werk  impact heeft in jouw eigen specifieke doelgroep.

Dit zijn precies de resultaten die onze huidige auteurs krijgen en waar Nieuwetijdskind Magazine graag aan bijdraagt!

We zetten onze kanalen namelijk graag in om boodschappen de wereld in te brengen die er een mooiere plek van maken.

Precies daarom hebben we hebben we het volgende ontwikkeld:

Hét contentpakket voor bewuste ondernemers

Wij geloven dat jouw liefde ook veel anderen mensen kan aanraken en inspireren!

Dé manier om jouw doelgroep te bereiken met jouw boodschap is door het schrijven van artikelen, (of het maken van video’s) waaruit jouw knowhow  blijkt.

En met meer dan 6 miljoen websitebezoekers per jaar bereik je met de contentpakketten van Nieuwetijdskind Magazine direct een nieuw en relevant publiek. Jouw lezers gaan jou zien als vertrouwde expert. Je wordt door de zichtbaarheid een bekend ‘merk’,  krijgt “fans” en daarmee nieuwe klanten en meer omzet en je werk heeft impact!

Inclusief professionele redactie

Onze redactie, die bestaat uit ervaren professionals, redigeert niet alleen.  Ze borgt de kwaliteit van de artikelen en ondersteunt ook onze auteurs  in het schrijfproces om zo op de meest liefdevolle en krachtige wijze de artikelen te presenteren, en te groeien als auteur zodat ze meer impact hebben met hun werk. Niet alleen onze lezers groeien door jouw artikelen, ook jijzelf groeit als auteur en mens!

Hallo! Ik ben Gordon Volckmer, de oprichter van Nieuwetijdskind Magazine

Toen ik in 2009 startte, met ‘Nieuwetijdskind’ was het mijn intentie om mensen ‘wakker te maken’ en te informeren over een veranderende wereld die op weg is naar een nieuw bewustzijn van liefde, vrede, en harmonie.

Ook met de intentie om spiritualiteit ‘gewoon’ te maken, toegankelijk ,   en een ‘thuis’ te scheppen voor de lezers, zowel in de artikelen als in de community die is ontstaan.

Mijn wens is dat mensen in Nederland en België gratis toegang hebben tot hoogwaardige artikelen en video´s die bijdragen aan bewustzijnsontwikkeling en niet in eerste instantie zijn gedreven door verkoop. Wij zijn een onafhankelijk ‘grass roots’ platform.

En met trots kan ik zeggen dat Nieuwetijdskind Magazine inmiddels is uitgegroeid tot hét onafhankelijke platform voor de bewuste mens met miljoenen bezoekers per jaar en een grote social media following.

Nieuwetijdskind Magazine wil graag een zuivere, zachte liefdevolle stem zijn in het tegenwoordige drukke, oppervlakkige,en luide medialandschap. Die haar lezers uitnodigt om zelf te voelen,  en te groeien in bewustzijn en compassie voor zichzelf en anderen.

Onze missie is om bewuste zzp’rs/ondernemers met een eigen duurzame visie, die door liefde en overvloed gedreven is, een podium te geven. We zetten onze kanalen graag in om boodschappen de wereld in te brengen die een mooiere plek maken van deze wereld. Marketing  kan met met liefde, in verbinding met jezelf en de ander. Met bewustzijn

Ons bereik:

Websitebezoekers

300.000 per maand uniek

Social media volgers

116.000

Pageviews

1 miljoen per maand

Nieuwsbrief

41.000 abonnees

Wat betekenen deze cijfers voor jou als auteur?*

 • 1 artikel wordt gemiddeld in 1 week tussen de 5 en 30  duizend keer gelezen, en bereikt tussen de 10 en 50 duizend mensen op Facebook.
 • Je artikel komt in de wekelijkse nieuwsbrief naar 40.000 mensen
 • Een Call to Action (onder ieder 3e artikel) levert gemiddeld 400 leads op. (website bezoek , of een aanvraag voor meer informatie over een product of dienst). Wist je trouwens dat zo’n lead je 1 €- 8 € per stuk kost als je dat zelf via Facebookads of Google doet? Je bespaart dus duizenden euros  per jaar op marketing!
 • Via de link in je profiel onder aan je artikel krijg je tientallen tot honderden nieuwe website bezoekers, verkoop je meer producten en diensten en ontvang je meer aanmeldingen voor je nieuwsbrief.
 • Ons bereik zorgt er voor dat jij je kunt presenteren aan een groot en relevant publiek en jouw doelgroep kunt bereiken met jouw boodschap.
 • Jij bent over langere tijd zichtbaar, krijgt méér fans, impact en omzet!

*1 artikel , gemiddeld

Nieuwetijdskind Contentpakketten

Je kunt kiezen uit de volgende pakketten, maar een pakket op maat gemaakt voor jou is natuurlijk mogelijk!

6 maanden
€777
 • 6 artikelen in maximaal 6 maanden.
 • Inclusief persoonlijke redacteur. Inclusief complete artikel redactie in overleg met jou, ondersteuning, eindcorrectie en SEO
 • ieder 3e artikel een 'Call to Action', een oproep/aanzet tot actie onder je artikel, twv €699 per stuk
 • Gepromoot op onze social media met > 100.000 volgers
 • Je artikel in de nieuwsbrief naar 40.000 mensen
 • 4 Netwerkbijeenkomsten per jaar met collega ondernemers
 • Facebook groep voor online support
12 maanden
€1188
 • 12 artikelen in maximaal 12 maanden.
 • Inclusief persoonlijke redacteur. Inclusief complete artikel redactie in overleg met jou, ondersteuning, eindcorrectie en SEO
 • ieder 3e artikel een 'Call to Action', een oproep/aanzet tot actie onder je artikel, twv €699 per stuk
 • Gepromoot op onze social media met > 100.000 volgers
 • Je artikel in de nieuwsbrief naar 40.000 mensen
 • Jouw logo op onze Partnerwall
 • 4 Netwerkbijeenkomsten per jaar met collega ondernemers
 • Facebook groep voor online support
Nieuwetijdskind Cafe Facebook
€47 per maand
 • Toegang tot het Facebook Cafe LIVE als presentator
 • Word onderdeel van onze live events op Facebook
 • Facebook groep voor online support
 • N.B. Alleen i.c.m. een contentpakket

Liefde, zorg en aandacht

Nieuwetijdskind Magazine werkt al jarenlang met ondernemers samen om zelfontwikkeling, liefde, groei en bewustzijn in alle aspecten van het leven te stimuleren. Samen kennis delen, inspireren en bewustzijn vergroten. Jouw boodschap met liefde, zorg en aandacht op een kwalitatief hoogstaande manier naar buiten brengen is waar onze redactie voor staat.

Dé manier om jouw doelgroep te bereiken…

Dé manier om jouw doelgroep te bereiken met jouw boodschap is door het schrijven van artikelen, (of het maken van video’s) waaruit jouw knowhow blijkt.  Onze onderwerpen zijn gericht op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, hooggevoeligheid, ‘ bewuste’  opvoeding, en spirituele groei. Al jouw artikelen worden door professionals geredigeerd in overleg met jou,  en worden gepromoot op onze social media met >100.000 volgers.

Bovendien komt onder ieder blog of video jouw foto/logo en biografie met verwijzing naar jouw website.Je krijgt een eigen ondernemers of auteurpagina op onze website waar al je artikelen of video’s komen te staan.

Onder jouw artikelen kun je ieder 3e artikel een ‘Call to Action’ plaatsen (hiermee geef je aan wat iemand kan doen op jouw website) Zo kun je jouw aanbod direct onder de aandacht brengen bij de lezers en kunnen zij gelijk doorklikken naar jouw website waar je aanbod staat. In de praktijk blijkt dit zeer efficiënt te zijn, je krijgt zo gemakkelijk vele potentiele, ‘ warme’  klanten op je website.

Promotie van jouw werk.

Als je een mooie training, workshop of online cursus hebt ontwikkeld, dan wil je daar natuurlijk zoveel mogelijk aandacht voor! Hiervoor kun je jouw aanbod plaatsen op een speciaal voor jou ontworpen auteurspagina.
Jouw online cursus of training kan daar geplaatst worden zodat het merk Nieuwetijdskind de verkoop stimuleert. Onder onze paraplu als het ware.

Groot en relevant publiek

click the edit button to change this text.

Groot netwerk van professionals

click the edit button to change this text.

Nieuwetijdskind Online Community

click the edit button to change this text.

Met liefde, aandacht en zorg

click the edit button to change this text.

Veelgestelde Vragen

Komt iedereen in aanmerking voor een pakket?

We werken graag samen met de meest liefdevolle spirituele ondernemers die impact willen hebben met hun werk om daarmee bij te dragen aan bewustzijnsverandering.  We ‘selecteren aan de deur’,  en doen dit door jou te vragen ons een voorbeeld van je werk te sturen. We selecteren vooral op energie en intenties. Onze redactie beoordeelt of het bij ons past. We kijken of we samen in staat zijn om jouw werk liefdevol en kwalitatief hoogstaand te presenteren. De contentpakketten zijn voor eenmanszaken en ondernemers,  en niet voor grotere ondernemingen.

Hoe groot is het bereik van Nieuwetijdskind Magazine?

Nieuwetijdskind Magazine bereikt met haar vele volgers en nieuwsbrief abonnees iedere maand meer dan 1,5 miljoen mensen.

Waar moet een artikel aan voldoen?

 • Je artikel heeft tussen de de 450 en 1000 woorden. De meeste lezers , zo blijkt uit onderzoek, haken af na 850 woorden. Af en toe een longread is prima in overleg.  Je schrijft je tekst in alinea’s en je gebruikt tussenkopjes.
 • Je levert alles digitaal aan via ons Platform. Tekst en/of video , een uitgelichte afbeelding van 1200*630  landscape , en introtekst voor social media.
 • Je artikel is origineel en wordt alleen gepubliceerd op Nieuwetijdskind Magazine. Dit heeft te maken met de zoekmachines zoals Google en Bing. Publiceer je op verschillende plekken hetzelfde dan wordt zowel jouw website als Nieuwetijdskind lager gewaardeerd en wordt je niet of veel minder getoond in zoekresultaten.

Mag ik dan nu een Call to Action toevoegen?

Je kunt ieder 3e artikel een call to action toevoegen. Zo heb je een goede mix van zichtbaarheid, expertstatus en aanbod en kun je door het strategisch plannen van de content dit direct laten aansluiten op jouw workshops/events/online cursus/product lancering etc. etc.

Mag ik nu helemaal zelf bepalen wat ik schrijf?

Ja, al behoudt de redactie zich wel altijd het recht voor om te redigeren en te beoordelen of een artikel bij ons past. Dit natuurlijk altijd in overleg. Wij respecteren de energie en de intentie van de auteur en ondersteunen deze in onze samenwerking.

Als ik me aanmeld, wat krijg ik dan?

Allereerst: toegang tot een krachtig podium zodat je je werk kunt tonen aan een groot en relevant publiek.

 • Je krijgt toegang tot onze eigen WordPress-omgeving, waar jij je eigen artikelen in kan dienen en je profiel en biografie bij kan werken.
 • Je krijgt een eigen profielpagina met je biografie en een overzicht van alle artikelen die je hebt geschreven
 • Je krijgt, ook op die pagina, een uitgelichte plek voor een introductievideo en zelfs jouw aanbod met call to action! (*bij 12 maandenpakket)
 • Onder ieder artikel van jou staat een auteursprofiel, met link naar je website
 • Je krijgt toegang tot het uitgebreide en waardevolle netwerk van ondernemers van Nieuwetijdskind Magazine
 • Je krijgt how to’s, tips en inspiratie over het schrijven van artikelen die aanslaan bij jouw doelgroep van onze redactie experts. Kortom , je groeit niet alleen als ondernemer maar ook als auteur en mens.

Als ik dit contentpakket gebruik, heb ik dan nog advertorials of meer marketing nodig?

Met dit pakket creëer je directe zichtbaarheid in jouw doelgroep voor méér fans, impact en omzet! Door een mix van zichtbaarheid, branding, ‘de kracht van herhaling’ en expertstatus, kun je met dit pakket ruim genoeg mensen bereiken om tot waardevolle resultaten te komen.