Schrijf ook voor Nieuwetijdskind Magazine

Hey Nieuwetijdsondernemer!
Wil jij je eigen unieke bijdrage leveren aan een mooiere wereld ? Je zielsmissie uitvoeren? En daarmee ook nieuwe volgers krijgen?

Creëer directe zichtbaarheid in jouw doelgroep met onze contentpakketten, voor méér impact !

Liefde, zorg en aandacht, en enorm veel ervaring

Nieuwetijdskind Magazine werkt al  ruim 11 jaar met bewuste ZZP´rs samen om zelfontwikkeling, liefde, groei en bewustzijn in alle aspecten van het leven te stimuleren. Samen kennis delen, inspireren en bewustzijn vergroten.

Jouw boodschap met liefde, zorg en aandacht op een kwalitatief hoogstaande manier naar buiten brengen is waar wij voor staan. Wij weten wat het is om van binnen te voelen dat je een bijdrage wilt leveren aan deze aarde en haar bewoners.

Wij geloven daarom dat jouw liefde ook veel andere mensen kan aanraken en inspireren!

Je doelgroep bereiken met schrijven en video

Een hele goede manier om jouw doelgroep te bereiken met jouw boodschap is door het schrijven van artikelen, (en/of het maken van video’s) waaruit jouw knowhow blijkt.Waarin jij je hart laat zien, waarin je ziel spreekt.  Om dat mogelijk maken hebben we een contentpakket voor nieuwetijdsondernemers ontwikkeld.

Al jouw werk wordt daarmee door ervaren professionals geredigeerd in overleg met jou, en wordt gepromoot op onze website, in de nieuwsbrief en op social media met >124.000 volgers.

En met meer dan 6 miljoen websitebezoekers per jaar en de vele social media volgers bereik je direct een nieuw en relevant publiek. Jouw lezers gaan jou zien als vertrouwde expert. Je wordt door de zichtbaarheid een bekend ‘merk’,  krijgt “fans” en daarmee nieuwe klanten en meer omzet en je werk heeft impact!

Inclusief professionele redactie

Wil je graag gezien en gehoord worden en uitgedaagd om het beste in jezelf omhoog te halen?

Onze redactie, die bestaat uit ervaren professionals, redigeert niet alleen.  Ze borgt de kwaliteit van de artikelen en ondersteunt ook onze auteurs  in het schrijfproces om zo op de meest liefdevolle en krachtige wijze de artikelen te presenteren, en te groeien als auteur zodat ze meer impact hebben met hun werk.  Jij hoeft echt geen perfecte schrijver te zijn om een pakket af te nemen. Het gaat om je hart, energie en intentie. Niet alleen onze lezers groeien door jouw artikelen, ook jijzelf groeit als auteur en mens door onze samenwerking!

Inclusief (momenteel online) auteursbijeenkomsten en online Support en heel veel verbinding.

Onze auteurs en iedereen van Nieuwetijdskind komen normaalgesproken 4 keer per jaar fysiek samen om te verbinden. Daarnaast hebben we regelmatig online overleg voor iedereen.  Ook is er een online supportgroep voor al je vragen. Erg leuk om samen je livevideo te oefenen bijvoorbeeld.

Hallo! Ik ben Gordon Volckmer, de oprichter van Nieuwetijdskind Magazine

Al sinds mijn geboorte kijk ik met veel liefde naar mensen en dieren. Voor mij zijn we allen een.

Mijn weg is die van het hart. Mezelf ten diepste leren kennen als de creator van mijn eigen leven.

Ik hecht aan gegronde spiritualiteit. Met twee voeten op de aarde. Body, Mind en Soul.  Ik geloof dat als je je hart en ziel wilt volgen in je werk en privé , of je zielsmissie wilt vinden, zelfrealisatie een aantrekkelijk antwoord is. Door jezelf te zijn, je ware authentieke zelf en vandaar uit te leven trek je aan wat echt bij je past. Liefde en overvloed in alles wat je doet.

Nieuwetijdskind Magazine wil graag een zuivere, zachte liefdevolle stem zijn in het tegenwoordige drukke, oppervlakkige,en luide medialandschap. Die haar lezers uitnodigt om zelf te voelen,  en te groeien in bewustzijn en compassie voor zichzelf en anderen.

Onderdeel van onze business-missie is om bewuste zzp’rs/ondernemers met een eigen duurzame visie, die door liefde en overvloed gedreven is, een podium te geven.

We zetten onze kanalen graag in om boodschappen de wereld in te brengen die een mooiere plek maken van deze wereld.

Ik vertel je er graag meer over!

Ons bereik:

Websitebezoekers

250.000 per maand uniek

Social media volgers

124.000

Pageviews

1 miljoen per maand

Nieuwsbrief

41.000 abonnees

Wat betekenen deze cijfers voor jou als auteur?*

 • 1 artikel wordt gemiddeld in 1 week tussen de 5 en 12  duizend keer gelezen, en bereikt tussen 10 en 40 duizend mensen op Facebook.
 • Je artikel komt in de wekelijkse nieuwsbrief naar >40.000 mensen
 • Een Call to Action (onder ieder 3e artikel) levert gemiddeld 300 leads op. (website bezoek , of een aanvraag voor meer informatie over een product of dienst). Wist je trouwens dat zo’n lead je 1 – 8 € per stuk kost als je dat zelf via Facebookads of Google doet?
 • Via de link in je profiel onder aan je artikel krijg je tientallen tot honderden nieuwe website bezoekers, verkoop je meer producten en diensten en ontvang je meer aanmeldingen voor je nieuwsbrief.
 • Ons bereik zorgt er voor dat jij je kunt presenteren aan een groot en relevant publiek en jouw doelgroep kunt bereiken met jouw boodschap.
 • Jij bent over langere tijd zichtbaar, krijgt méér fans, impact en omzet!

*1 artikel , gemiddeld

Nieuwetijdskind Contentpakketten

Je kunt kiezen uit de volgende pakketten, maar een pakket op maat gemaakt voor jou is natuurlijk mogelijk!

6 artikelen
€597
 • 6 artikelen in maximaal 6 maanden.
 • Inclusief persoonlijke redacteur. Inclusief complete artikel redactie in overleg met jou, ondersteuning, eindcorrectie en SEO
 • ieder 3e artikel een 'Call to Action', een oproep/aanzet tot actie onder je artikel, twv €699 per stuk
 • Gepromoot op onze social media met > 120.000 volgers
 • Je artikel in de nieuwsbrief naar 40.000 mensen
 • 4 Netwerkbijeenkomsten per jaar met collega ondernemers
 • Facebook groep voor online support
12 maanden
€999
 • 12 artikelen in maximaal 12 maanden.
 • Inclusief persoonlijke redacteur. Inclusief complete artikel redactie in overleg met jou, ondersteuning, eindcorrectie en SEO
 • ieder 3e artikel een 'Call to Action', een oproep/aanzet tot actie onder je artikel, twv €699 per stuk
 • Gepromoot op onze social media met > 120.000 volgers
 • Je artikel in de nieuwsbrief naar 40.000 mensen
 • Jouw logo op onze Partnerwall
 • 4 Netwerkbijeenkomsten per jaar met collega ondernemers
 • Facebook groep voor online support

Call To Action

Onder jouw artikelen kun je twee keer per zes maanden een ‘Call to Action’ plaatsen (hiermee geef je aan wat iemand kan doen op jouw website) Zo kun je jouw aanbod direct onder de aandacht brengen bij de lezers en kunnen zij gelijk doorklikken naar jouw website waar je aanbod staat. In de praktijk blijkt dit zeer efficiënt te zijn, je krijgt zo gemakkelijk vele potentiele, ‘ warme’  klanten op je website. Hiermee zou je je volledige investering in principe, vaak zelf makkelijk, mee terug moeten kunnen verdienen

Promotie van jouw werk en naam.

Als je een mooie training, workshop of online cursus hebt ontwikkeld, dan wil je daar natuurlijk zoveel mogelijk aandacht voor! Hiervoor kun je jouw aanbod plaatsen op een speciaal voor jou ontworpen auteurspagina.

Op ons online podium kun jezelf goed zichtbaar maken als expert. Wij organiseren samen met auteurs allerlei Masterclasses, online workshops etc etc.

Groot en relevant publiek

click the edit button to change this text.

Groot netwerk van professionals

click the edit button to change this text.

Nieuwetijdskind Online Community

click the edit button to change this text.

Met liefde, aandacht en zorg

click the edit button to change this text.

Veelgestelde Vragen

Komt iedereen in aanmerking voor een pakket?

We werken graag samen met de meest liefdevolle spirituele ondernemers die impact willen hebben met hun werk om daarmee bij te dragen aan bewustzijnsverandering.

We ‘selecteren aan de deur’,  en doen dit door met je telefonisch in gesprek te gaan en jou te vragen ons een voorbeeld van je werk te sturen. We selecteren vooral op energie en intenties. Niet of je een perfecte auteur bent, het gaat om het hart. 😉

Onze redactie beoordeelt of het bij ons past. We kijken of we samen in staat zijn om jouw werk liefdevol en kwalitatief hoogstaand te presenteren op al onze kanalen.

De contentpakketten zijn voor eenmanszaken, zelfstandige ondernemers zonder personeel,  en niet voor grotere ondernemingen.

Als ik me aanmeld, wat krijg ik dan?

Allereerst: toegang tot een krachtig podium zodat je je werk kunt tonen aan een groot en vooral relevant publiek.

Ten tweede: je krijgt toegang tot het uitgebreide en waardevolle netwerk van de nieuwetijdsondernemers van Nieuwetijdskind Magazine

Daarnaast:

 • Je krijgt toegang tot onze eigen WordPress-omgeving, waar jij je eigen artikelen in kan dienen en je profiel en biografie bij kan werken.
 • Je krijgt een eigen profielpagina met je biografie en een overzicht van alle artikelen die je hebt geschreven
 • Je krijgt, ook op die pagina, een uitgelichte plek voor een introductievideo en zelfs jouw aanbod met call to action! (*bij 12 maandenpakket)
 • Onder ieder artikel van jou staat een auteursprofiel, met link naar je website
 • Je krijgt how to’s, tips en inspiratie over het schrijven van artikelen die aanslaan bij jouw doelgroep van onze redactie experts. Kortom , je groeit niet alleen als ondernemer maar ook als auteur en mens.

Waar moet een artikel aan voldoen?

 • Je artikel heeft tussen de de 450 en 1000 woorden. De meeste lezers , zo blijkt uit onderzoek, haken af na 850 woorden. Af en toe een longread is prima in overleg.  Je schrijft je tekst in alinea’s en je gebruikt tussenkopjes.
 • Je levert alles digitaal aan via ons Platform. Tekst en/of video , een uitgelichte afbeelding van 1200*630  landscape , en introtekst voor social media.
 • Je artikel is origineel en wordt alleen gepubliceerd op Nieuwetijdskind Magazine. Dit heeft te maken met de zoekmachines zoals Google en Bing. Publiceer je op verschillende plekken hetzelfde dan wordt zowel jouw website als Nieuwetijdskind lager gewaardeerd en wordt je niet of veel minder getoond in zoekresultaten.

Wannneer kan ik een Call to Action toevoegen?

Je kunt twee keer per zes maanden een call to action toevoegen, wanneer je wilt.

Zo heb je een goede mix van zichtbaarheid, expertstatus en aanbod en kun je door het strategisch plannen van de content dit direct laten aansluiten op jouw workshops/events/online cursus/product lancering etc. etc.

Mag ik nu helemaal zelf bepalen wat ik schrijf?

Ja, al behoudt de redactie zich wel altijd het recht voor om te redigeren en te beoordelen of een artikel bij ons past. Dit natuurlijk altijd in overleg. Wij respecteren de energie en de intentie van de auteur en ondersteunen deze in onze samenwerking.

Als ik dit contentpakket gebruik, heb ik dan nog advertorials of meer marketing nodig?

Met dit pakket creëer je directe zichtbaarheid in jouw doelgroep voor méér fans, impact en omzet! Door een mix van zichtbaarheid, branding, ‘de kracht van herhaling’ en expertstatus, kun je met dit pakket ruim genoeg mensen bereiken om tot waardevolle resultaten te komen.

Hoe groot is het bereik van Nieuwetijdskind Magazine?

Nieuwetijdskind Magazine bereikt met haar vele volgers en nieuwsbrief abonnees iedere maand 1 miljoen mensen.

De tijd om te gaan doen waarvoor je gekomen bent is NU.

Bewuste ondernemers met een liefdevolle duurzame visie zijn de broodnodige voorlopers van een wereld die gebaseerd is op liefde voor de aarde en al haar bewoners. Jij komt in deze tijd waarin de wereld in hoog tempo verandert iets unieks brengen dat bijdraagt en verbindt. Wij zien jou! en wij ondersteunen je graag hierin.

Nieuwetijdskind Magazine bestaat met alle auteurs uit:

Anouk Plantinga, redacteur

Gordon Volckmer , oprichter en hoofdredacteur