Contentpakketten

Hét marketingpakket voor bewuste ondernemers

Creëer directe zichtbaarheid in jouw doelgroep voor méér fans, impact en omzet!

Als bewuste ondernemer wil je niets liever dan bijdragen aan een veranderende wereld. Jouw dienst of product verdient het om die impact op de wereld te maken. De vraag die continu bij je opkomt, is: ‘Hoe ga ik dit voor elkaar krijgen? Hoe ga ik zichtbaar worden? Hoe kan ik mijn doelgroep bereiken?’

Of misschien heb je al veel aan marketing gedaan maar heeft niks geleid tot echte resultaten?

Daarnaast kan het ook zijn dat je simpelweg nog te weinig autoriteit hebt opgebouwd om het vertrouwen van potentiële klanten te krijgen.

Hoe zou het dan voor je zijn als je dit kunt oplossen?

Dat je wél wordt gezien door de juiste mensen en dat ze fans en klanten worden?

Hoe zou het voor je zijn als je als expert op een platform met autoriteit zichtbaar wordt. Een platform waar jouw doelgroep binnen handbereik ligt?

Stel je eens voor wat dat voor jouw business zou betekenen!

 • Dat je meer leads en inschrijving op je nieuwsbrief krijgt.
 • Of dat jouw praktijk meer klanten krijgt.
 • Je meer producten verkoopt
 • Of dat je event/workshop uitverkoopt.

Sterker nog, dit zijn precies de resultaten die onze huidige klanten krijgen en waar Nieuwetijdskind Magazine graag aan bijdraagt!

 

Hallo! Ik ben Gordon Volckmer, de oprichter van Nieuwetijdskind Magazine

Toen ik in 2009 startte, was het mijn intentie om in Nederland en België mensen ‘wakker te maken’ en te informeren over een veranderende wereld die op weg is naar een nieuw bewustzijn van liefde, vrede, en harmonie. Ook met de intentie om spiritualiteit ‘mainstream’ te maken en een ‘thuis’ te scheppen voor de lezers, zowel in de artikelen als in de community die is ontstaan.

En met trots kan ik zeggen dat Nieuwetijdskind Magazine inmiddels is uitgegroeid tot hét platform voor de bewuste mens.

Wij hebben de onderwerpen, die nu voor iedereen bekend zijn, zoals: nieuwetijdskinderen,  autisme, HSP,  etc., mede op de kaart gezet door deze aan een groot publiek te presenteren. Zo dragen we (samen) bij aan collectieve veranderingen in de maatschappij.

Nieuwetijdskind Magazine heeft een grote betrokkenheid en bevlogenheid om aan een betere wereld bij te dragen en nieuwe initiatieven vorm te geven, ten behoeve van iedereen.

Mijn missie is om bewuste ondernemers met een eigen duurzame visie, die vanuit liefde, overvloed en kracht gedreven is, een liefdevol podium te geven. Ondernemers die hun passie en kennis willen delen en zo een ‘ thuisgevoel’ bieden voor een community van spirituele en bewuste mensen.

Hét contentpakket voor bewuste ondernemers

Dé manier om jouw doelgroep te bereiken met jouw boodschap is door het schrijven van artikelen, (of het maken van video’s) waaruit jouw knowhow blijkt.

En met meer dan 6 miljoen websitebezoekers per jaar bereik je met de contentpakketten van Nieuwetijdskind Magazine direct een nieuw en relevant publiek. Jouw lezers gaan jou zien als vertrouwde expert. Je wordt door de zichtbaarheid een bekend ‘merk’,  krijgt “fans” en daarmee nieuwe klanten en meer omzet.

Door het strategisch plannen van de content kunnen wij dit direct laten aansluiten op jouw workshops/events/online cursus/product lancering etc. Zie dit platform als verlengstuk van jouw marketingstrategie en zet jouw mediabudget zo efficiënt mogelijk in!

Geen schrijftalent? Geen tijd? Wij doen het graag voor je. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ons bereik:

Websitebezoekers

300.000 per maand uniek

Facebook bereik

600.000 per maand

Pageviews

1 miljoen per maand

Nieuwsbrief

45.000 abonnees

Wat betekenen deze cijfers voor jou als auteur?*

 • Jouw artikel wordt tussen de 5 en 25 duizend keer gelezen, en bereikt tussen de 15 en 35 duizend mensen op Facebook. Een video bereikt hogere aantallen trouwens.
 • Een Call to Action onder je artikel levert gemiddeld tussen de 800 en 1800 leads op. Wist je trouwens dat zo’n lead je 2€- 10€ per stuk kost als je dat zelf via Facebookads of Google doet?
 • Via de link in je profiel onder aan je artikel krijg je tientallen tot honderden nieuwe website bezoekers, verkoop je meer producten en diensten en ontvang je meer aanmeldingen voor je nieuwsbrief.
 • Ons bereik zorgt er voor dat jij je kunt presenteren aan een groot en relevant publiek en jouw doelgroep kunt bereiken met jouw boodschap.

*1 artikel , gemiddeld

Nieuwetijdskind Contentpakketten

Je kunt kiezen uit de volgende maandpakketten, maar een pakket op maat gemaakt voor jou is natuurlijk mogelijk! Je lidmaatschap is in eerste instantie voor 6 maanden en daarna maandelijks opzegbaar.

Professional
69/p.m. starterfee € 249
 • 1 artikel iedere 2 maanden
 • Jouw aanbod op onze Partnerwall
 • Eigen auteurspagina
 • Call to Action
 • Gepromoot op onze social media
 • Nieuwetijdskind Online Community
 • 4 Netwerkbijeenkomsten per jaar
 • Regelmatig je aanbod in de nieuwsbrief
Business
97/p.m. starterfee € 249
 • 1 artikel per maand
 • Jouw aanbod op onze Partnerwall
 • Eigen auteurspagina
 • Call to Action
 • Gepromoot op onze social media
 • Nieuwetijdskind Online Community
 • 4 Netwerkbijeenkomsten per jaar
 • Regelmatig je aanbod in de nieuwsbrief
All-Inclusive
499/p.m. starterfee € 350
 • Wij nemen jou alles uit handen en schrijven 1 artikel per maand voor jou volgens jouw wensen. Inclusief persoonlijke redacteur
 • Jouw aanbod op onze Partnerwall
 • Eigen auteurspagina
 • Call to Action
 • Gepromoot op onze social media
 • Nieuwetijdskind Online Community
 • 4 Netwerkbijeenkomsten per jaar
 • Regelmatig je aanbod in de nieuwsbrief

Liefde, zorg en aandacht

Nieuwetijdskind Magazine werkt al jarenlang met ondernemers samen om zelfontwikkeling, liefde, groei en bewustzijn in alle aspecten van het leven te stimuleren. Samen kennis delen, inspireren en bewustzijn vergroten. Jouw boodschap met liefde, zorg en aandacht op een kwalitatief hoogstaande manier naar buiten brengen. Dit doen wij door middel van:

 • Een krachtig podium zodat je je werk kunt tonen aan een groot en relevant publiek.
 • Een groot netwerk van liefdevolle professionals die je ontmoet tijdens themabijeenkomsten en partnerlunches.
 • De Nieuwetijdskind Online Community: Hier vind je straks alle tips en ‘ how to’s op het vlak van Schrijven, SEO, Social media etc.( zelfs templates voor online cursussen) die jou als ondernemer ondersteunen om je werk goed zichtbaar te maken en de kwaliteit te verhogen. Daarnaast een forum zodat je alle Q&A’s en tips etc op 1 plek vindt. (vanaf 1 januari 2019)

Dé manier om jouw doelgroep te bereiken…

Dé manier om jouw doelgroep te bereiken met jouw boodschap is door het schrijven van artikelen, (of het maken van video’s) waaruit jouw knowhow blijkt. Onze onderwerpen zijn gericht op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, hooggevoeligheid, ‘ bewuste’  opvoeding, en spirituele groei. Al jouw artikelen worden door professionals geredigeerd en worden gepromoot op onze Facebookpagina met ruim 75.000 volgers en andere social media. Bovendien komt onder ieder blog of video jouw foto/logo en biografie met verwijzing naar jouw website.Je krijgt een eigen ondernemers of auteurpagina op onze website waar al je artikelen of video’s komen te staan.

Onder jouw artikelen kun je regelmatig een ‘Call to Action’ plaatsen (hiermee geef je aan wat iemand kan doen op jouw website) Zo kun je jouw aanbod direct onder de aandacht brengen bij de lezers en kunnen zij gelijk doorklikken naar jouw website waar je aanbod staat. In de praktijk blijkt dit zeer efficiënt te zijn, je krijgt zo gemakkelijk vele potentiele, ‘ warme’  klanten op je website.

Promotie van jouw werk.

Als je een mooie training, workshop of online cursus hebt ontwikkeld, dan wil je daar natuurlijk zoveel mogelijk aandacht voor! Hiervoor kun je jouw aanbod plaatsen op onze Nieuwetijdskind Partnerwall.
Jouw online cursus of training kan op aanvraag ook in onze eigen iso gecertificeerde Nieuwetijdskind Academy geplaatst worden zodat het merk Nieuwetijdskind de verkoop stimuleert. Onder onze paraplu als het ware. Vraag naar de demo, of kom naar de informatiemiddag!

Groot en relevant publiek

click the edit button to change this text.

Groot netwerk van professionals

click the edit button to change this text.

Nieuwetijdskind Online Community

click the edit button to change this text.

Met liefde, aandacht en zorg

click the edit button to change this text.

Veelgestelde Vragen

Hoe groot is het bereik van Nieuwetijdskind Magazine?

Nieuwetijdskind Magazine bereikt met haar vele volgers en nieuwsbrief abonnees iedere maand meer dan een miljoen mensen.

Waar moet een artikel aan voldoen?

 • Je artikel heeft tussen de de 400 en 1000 woorden. De meeste lezers , zo blijkt uit onderzoek, haken af na 850 woorden. Af en toe een longread is prima in overleg.  Je schrijft je tekst in alinea’s en je gebruikt tussenkopjes.
 • Je levert alles digitaal aan via ons Platform. Tekst of video , een uitgelichte afbeelding van 640*480 landscape , SEO , en introtekst voor social media.
 • Je artikel is origineel en wordt alleen gepubliceerd op Nieuwetijdskind Magazine. Dit heeft te maken met de zoekmachines zoals Google en Bing. Publiceer je op verschillende plekken hetzelfde dan wordt zowel jouw website als Nieuwetijdskind lager gewaardeerd en wordt je niet of veel minder getoond in zoekresultaten.

Mag ik dan nu een Call to Action toevoegen?

Je kunt ieder 3e artikel een call to action toevoegen. Zo heb je een goede mix van zichtbaarheid, expertstatus en aanbod en kun je door het strategisch plannen van de content dit direct laten aansluiten op jouw workshops/events/online cursus/product lancering etc. etc.

Zie hier een voorbeeld van een relevant artikel met 1 Call to Action die voor meervoudig uitverkochte trainingen heeft gezorgd met 1500 leads in een week.

Mag ik nu helemaal zelf bepalen wat ik schrijf?

Ja, al behoudt de redactie zich wel altijd het recht voor om te redigeren en te beoordelen of een artikel bij ons past. Dit natuurlijk altijd in overleg. Wij respecteren de energie en de intentie van de auteur en ondersteunen deze in onze samenwerking.

Als ik dit contentpakket gebruik, heb ik dan nog advertorials of meer marketing nodig?

Met dit pakket creëer je directe zichtbaarheid in jouw doelgroep voor méér fans, impact en omzet! Door een mix van zichtbaarheid, branding, ‘de kracht van herhaling’ en expertstatus, kun je met dit pakket ruim genoeg mensen bereiken om tot waardevolle resultaten te komen.

Als ik me aanmeld, wat krijg ik dan?

Allereerst: toegang tot een krachtig podium zodat je je werk kunt tonen aan een groot en relevant publiek.

 • Je krijgt toegang tot onze eigen WordPress-omgeving, waar jij je eigen artikelen in kan dienen en je profiel en biografie bij kan werken.
 • Je krijgt een vermelding met naam en logo op onze partnerwall nadat jij je eerste artikel hebt ingediend.
 • Je krijgt een eigen profielpagina met je biografie en een overzicht van alle artikelen die je hebt geschreven
 • Je krijgt, ook op die pagina, een uitgelichte plek voor een introductievideo en zelfs jouw aanbod met call to action!
 • Onder ieder artikel van jou staat een auteursprofiel, met link naar je website
 • Je krijgt toegang tot het uitgebreide en waardevolle netwerk van ondernemers van Nieuwetijdskind middels de besloten online omgeving.
 • Je krijgt how to’s, tips en inspiratie over het schrijven van artikelen die aanslaan bij jouw doelgroep.

Waarvoor is de 'starterfee' ?

Voor de webdeveloper die voor jou 2 pagina’s custom made maakt waarop jij jezelf presenteert. De redactie die jouw auteursprofiel aanmaakt en zich gaat inlezen, voor de SEO specialist , en voor de administratieve verwerking.
Alles zodat we jou goed kunnen presenteren aan ons publiek.

Ik wil graag 12 maanden ipv van 6 , kan dat ook? En krijg je dan ook korting?

 • Ja, dat kan. Graag zelfs . Zo kunnen we elkaar nog meer versterken over een langere periode.
 • Ja, wij geven 10% korting als je je jaarabonnement in één keer betaalt, daarna maandelijks opzegbaar.

De tijd om te gaan doen waarvoor je gekomen bent is NU.

Bewuste ondernemers met een liefdevolle duurzame visie zijn de broodnodige voorlopers van een wereld die gebaseerd is op liefde voor de aarde en al haar bewoners. Jij komt in deze tijd waarin de wereld in hoog tempo verandert iets unieks brengen dat bijdraagt en verbindt.