Content Pakketten

Creëer waardevolle, relevante en consistente inhoud om je doelgroep te bereiken en aan te trekken.

Vanuit liefde en verbinding

Veel marketing is gebaseerd op angst en tekort en als bewust mens voel je daar waarschijnlijk niet goed bij. Maar wist je dat het op een manier kan die fijn voelt én past bij jou als mens?

Door jezelf te zijn

Ontdek hoe je door jezelf te zijn waardevolle content creëert waarmee je je publiek bereikt en nieuwe klanten aantrekt

Storytelling

Bij contentmarketing gaat het niet om verkopen aan mensen: het gaat om storytelling en hoogwaardige inhoud die laat zien dat je echt om je klanten geeft.

Contentpakketten Nieuwetijdskind

Content Basic

In dit pakket schrijf jij zes artikelen voor Nieuwetijdskind Magazine. Je krijgt daarbij professionele begeleiding van Nadia op het gebied van schrijfcoaching en redactie. Ook krijg je voor je start een kennismakingscall met Nadia en Gordon en kun je maandelijks aansluiten bij de groepscall waarin we met elkaar verbinden, maar je ook tips krijgt en je vragen kunt stellen over je artikelen, denk aan vragen over inspiratie, pakkend schrijven, etc. Je mag twee keer in dit half jaar een Call to Action toevoegen aan je artikel, perfect om bijvoorbeeld een webinar of masterclass te promoten, om meer mensen op je maillijst te krijgen, of je boek te verkopen.

De voordelen op een rijtje:

Voor je voor ons gaat schrijven, hebben we altijd even contact met je en willen we een proefartikel van je lezen. We willen zeker weten dat we echt een match zijn en dat we samen, in verbinding, de wereld een stuk mooier maken.

Marketing Special

Naast alles wat je in het basic pakket krijgt, krijg je bij dit pakket ook nog eens een uitgebreide online schrijf- en marketingtraining waarin we je leren een stevig fundament voor jouw marketing neer te zetten. Je leert hierin onder andere:

Wat je leert:

Deze training bevat 4 modules van Nadia, die je leert hoe je door jezelf te zijn en je te verbinden met je lezers klanten aantrekt die echt bij je passen, en één van Gordon, die door zijn jarenlange ervaring weet wat werkt en niet werkt op ons prachtige platform. Je kunt de cursus natuurlijk op je eigen tempo volgen, maar we raden je aan er niet te lang mee te wachten, zodat je wat je leert gelijk toe kunt passen en eventuele vragen kunt stellen tijdens de maandelijkse Zoom calls.

Wat klanten zeggen

Hoe fijn is het om te schrijven voor het magazine dat je zelf graag leest? Bovendien is er inmiddels een wederzijdse stroom ontstaan, veel lezers weten de weg naar mijn praktijk te vinden. Door het schrijven voor Nieuwetijdskind heb ik al veel mensen mogen helpen en heb ik bijzondere contacten op gedaan.
Susanne Eijssen
Praktijk bewustwording en transformatie
Gordon is een puur mensenmens die voelt, creeërt, denkt en handelt vanuit liefde. Zijn handelen is altijd vanuit een geïnspireerde actie vanuit het grotere geheel. Zo heeft hij Nieuwetijdskind Magazine puur vanuit een diep verlangen opgezet om een plek van thuiskomen te creëren voor iedereen die behoefte heeft om verbinding te ervaren op welke manier dan ook. Én om wijsheid te delen. Hij was zijn tijd hiermee ver vooruit en is een entrepreneur gedreven door onvoorwaardelijke liefde.
Susanne Danielson
Founding Mother Stichting De boom met vruchten
Het schrijven brengt me niet alleen veel vervulling, maar ook heel concreet websitebezoekers en hiermee uiteindelijk leads en cliënten. Zo zet ik mede dankzij Nieuwetijdskind Magazine mijn missie in de wereld neer.
Fiona Van Rees Vellinga
Registercounsellor ABvC®
Nieuwetijdskind is een professionele partner die zeer goed meedenkt, voortdurend met nieuwe ideeën komt, snel schakelt en zeer ondernemend is. Tevens zorgen ze met hun meerdere kanalen dat jouw wensen en doelgroep meer dan worden bereikt.
Danny van der Linden
Eigenaar Landen in je Lijf
Tegen faire voorwaarden werd in korte tijd geschakeld en konden we via zowel website, nieuwsbrief als Facebook het publiek van Nieuwetijdskind Magazine aanspreken. De campagne heeft de film release zeker geholpen en is aldus voor herhaling vatbaar.
Taco Stomps
Planet Nine
Nieuwetijdskind biedt een waardevol platform voor gelijkgestemden. Artikelen worden goed gelezen en vaak krijg ik enthousiaste reacties. Zowel advertorials als 'calls to action' leveren goede resultaten op. Het is erg prettig vanuit deze bedding mijn publiek te kunnen bereiken.
Irene Verweij
psychosociaal therapeut

Heb je een project dat je aan het hart gaat?

Wij verbinden ons graag met jou en jouw doel hier op aarde.

Samen een mooiere wereld manifesteren

Wij zorgen ervoor dat je als expert zichtbaar wordt op een platform dat mensen vertrouwen. Dat jouw werk impact heeft op juist die mensen die jij wilt bereiken.