Content Pakketten

Creëer waardevolle, relevante en consistente inhoud om je doelgroep te bereiken en aan te trekken.

Vanuit liefde en verbinding

Veel marketing is gebaseerd op angst en tekort en als bewust mens voel je daar waarschijnlijk niet goed bij. Maar wist je dat het op een manier kan die fijn voelt én past bij jou als mens?

Door jezelf te zijn

Ontdek hoe je door jezelf te zijn waardevolle content creëert waarmee je je publiek bereikt en nieuwe klanten aantrekt

Storytelling

Bij contentmarketing gaat het niet om verkopen aan mensen: het gaat om storytelling en hoogwaardige inhoud die laat zien dat je echt om je klanten geeft.

Contentpakketten Nieuwetijdskind

Ons Bereik

Nieuwetijdskind Magazine heeft niet alleen veel fans op sociale media (meer dan 130.000) maar ook veel trouwe nieuwsbrieflezers en dat komt niet alleen door de liefde waarmee gewerkt wordt, maar vooral omdat het een co-creatie is van verschillende zielen die samenwerken aan een wereld vol eenheid en onvoorwaardelijke liefde. En juist dat bepaalt de magnetische aantrekkingkracht van ons online platform

 

Bezoekers

190:000 per maand

Paginaweergaven

420:000 per maand

Sociale media volgers

Facebook 92000 Instagram 22000 Linkedin 3600 Twitter 5500 Pinterest 11450

Nieuwsbrief

29:000 abonnees , gemiddeld 17000 opens

Contentpakket 6 of 12 artikelen

In dit pakket schrijf jij zes of twaalf artikelen voor Nieuwetijdskind Magazine. Je krijgt daarbij professionele begeleiding op het gebied van schrijven door middel van hoogwaardige redactie. Ook krijg je voor je start een kennismakingscall met oprichter Gordon en kun je maandelijks aansluiten bij de online groepscall waarin we niet met elkaar verbinden, maar je ook tips krijgt en je vragen kunt stellen over elk onderdeel van je ondernemerschap zoals SEO, marketing, positionering, visie, strategie etc.

Wat krijg je er nog meer bij?

  • Je mag ieder derde artikel een Call to Action (een oproep tot actie) toevoegen onderaan je artikel, perfect om bijvoorbeeld je coaching, een webinar of masterclass te promoten, om meer mensen op je maillijst te krijgen, of je boek te verkopen.
  • We plaatsen je artikelen door in onze wekelijkse nieuwsbrief (29 duizend abonnees)
  • Natuurlijk komen je artikelen ook op onze social media: op LinkedIn (3000 volgers) en Facebook (92000 volgers)
  • Voor Instagram (22000 volgers) maken we samen per artikel een story
  • We plannen ook samen één INSTALIVE, of een podcast, of een Youtube Interview in waarin we het hebben over de thema's die jou raken.

De voordelen op een rijtje:

PS:

Voor je voor ons gaat schrijven, hebben we altijd even contact met je en willen we een proefartikel van je lezen. We willen zeker weten dat we echt een match zijn en dat we samen, in verbinding, de wereld een stuk mooier maken.

De pakketten zijn voor ondernemers en zzp, niet voor ondernemingen.

Jouw investering:

  • € 877 exclusief btw voor 6 artikelen.
  • € 1577 exclusief btw voor 12 artikelen.

Wat klanten zeggen

Hoe fijn is het om te schrijven voor het magazine dat je zelf graag leest? Bovendien is er inmiddels een wederzijdse stroom ontstaan, veel lezers weten de weg naar mijn praktijk te vinden. Door het schrijven voor Nieuwetijdskind heb ik al veel mensen mogen helpen en heb ik bijzondere contacten op gedaan.
Susanne Eijssen
Praktijk bewustwording en transformatie
Gordon is een puur mensenmens die voelt, creeërt, denkt en handelt vanuit liefde. Zijn handelen is altijd vanuit een geïnspireerde actie vanuit het grotere geheel. Zo heeft hij Nieuwetijdskind Magazine puur vanuit een diep verlangen opgezet om een plek van thuiskomen te creëren voor iedereen die behoefte heeft om verbinding te ervaren op welke manier dan ook. Én om wijsheid te delen. Hij was zijn tijd hiermee ver vooruit en is een entrepreneur gedreven door onvoorwaardelijke liefde.
Susanne Danielson
Founding Mother Stichting De boom met vruchten
Het schrijven brengt me niet alleen veel vervulling, maar ook heel concreet websitebezoekers en hiermee uiteindelijk leads en cliënten. Zo zet ik mede dankzij Nieuwetijdskind Magazine mijn missie in de wereld neer.
Fiona Van Rees Vellinga
Registercounsellor ABvC®
Ik ben erg tevreden met het geplaatste artikel over mijn boek. Ik kon gelijk grote pieken in de verkoop zien..
Layla Cremer
Praktijk Layla Cremer
De populariteit van de Eve Cup steeg zo snel dat ik met spoed nieuwe producten moest bestellen bij mijn manufacturer.
Nalaya Chakana
Nalayachakana.com/
Na een halve dag waren de boeken bij het Centraal Boekhuis uitverkocht en hebben we hard moeten werken om vanuit huis alle bestellingen te verwerken. Met heel veel plezier natuurlijk! Zelfs de voicemail stroomde vol met vragen over de levertijd van het boek
Janneke Hartveld
Zinvol.nu
Nieuwetijdskind is een professionele partner die zeer goed meedenkt, voortdurend met nieuwe ideeën komt, snel schakelt en zeer ondernemend is. Tevens zorgen ze met hun meerdere kanalen dat jouw wensen en doelgroep meer dan worden bereikt.
Danny van der Linden
Eigenaar Landen in je Lijf
Tegen faire voorwaarden werd in korte tijd geschakeld en konden we via zowel website, nieuwsbrief als Facebook het publiek van Nieuwetijdskind Magazine aanspreken. De campagne heeft de film release zeker geholpen en is aldus voor herhaling vatbaar.
Taco Stomps
Planet Nine
Nieuwetijdskind biedt een waardevol platform voor gelijkgestemden. Artikelen worden goed gelezen en vaak krijg ik enthousiaste reacties. Zowel advertorials als 'calls to action' leveren goede resultaten op. Het is erg prettig vanuit deze bedding mijn publiek te kunnen bereiken.
Irene Verweij
psychosociaal therapeut

Pak jij je podium al?

Wij zetten regelmatig onze auteurs op het podium, live en online.

Samen een mooiere wereld manifesteren

Wij zorgen ervoor dat je als expert zichtbaar wordt op een platform dat mensen vertrouwen. Dat jouw werk impact heeft op juist die mensen die jij wilt bereiken.