Over ons

ONZE MISSIE

Onze missie is om spirituele ondernemers méér bereik, impact én omzet te bezorgen zodat ze een mooiere plek maken van deze wereld.

Oprichter & Eigenaar

Gordon Volckmer

Hi, Ik heet Gordon en ben oprichter van Nieuwetijdskind.com. Ik schrijf graag. Daarnaast ben ik veelal bezig met het organiseren van events en werk ik met mensen die hun hart en ziel (willen leren) volgen. Dit in de vorm van coaching, reading en healing. Meestal ondernemers, en af en toe heb ik ruimte voor particulieren.

Al sinds mijn geboorte voel ik dat alle mensen verbonden zijn. Het heeft wel eventjes geduurd voor ik begreep dat ik dit voelde. Ik heb ruim 10 jaar ervaring als manager en coach van grote teams binnen multinationals en uitgeverijen, en ik heb 6 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt als groepsbegeleider. In 2009 heb ik Nieuwetijdskind opgericht. Het was de spirituele website die ik zelf mistte toen ik om me heen keek. Met als doelstelling om spiritualiteit te verbinden in Nederland en “gewoon te maken”.

Dankzij Nieuwetijdskind heb ik mogen samenwerken met honderden ondernemers en hun liefdevolle werk een podium mogen geven. Niet alleen redactioneel. Ik heb honderden spirituele events en workshops mogen organiseren met mensen die persoonlijk en actief het verschil willen maken in deze wereld. Co-Creatie. Ik werk met mensen die hun hart en ziel volgen. Mensen die impact willen hebben met hun werk omdat ze zo bijdragen aan een mooiere liefdevolle wereld met steeds meer bewustzijn.
Ik ervaar het als een immense rijkdom om me dagelijks en professioneel te mogen verbinden met al die liefde om me heen. Die ook te mogen faciliteren en omringen met zorg.

Lichtjaren ervaring

Het Team

Wij zijn een team van online marketing experts en content makers met ieder zo onze eigen jarenlange ervaring en expertise. Samen helpen we ondernemers en hun business groeien op een manier die is afgestemd en uitgelijnd. 

Nadia Lievaart

Nadia leert ondernemers niet alleen pakkend en vanuit hun hart te schrijven, maar helpt ze ook om vanuit verbinding klanten aan te trekken waar ze blij van worden. Juist door helemaal zichzelf te zijn en te gaan staan voor hun eigen magie. Voor Nieuwetijdskind coacht Nadia de auteurs om hun teksten aansprekender te maken, maar ook, desgewenst, om inspiratie te vinden en te zorgen dat hun artikelen het juiste publiek aantrekken. Dit doet ze onder andere door maandelijks even met ze te verbinden in een online meeting waarin ze alle vragen kunnen stellen die ze hebben en tips ontvangen.

Ton Sieben

Ton was jarenlang een bekende musicalzanger en theateracteur. Daarna schreef hij een tijd  heel goede marketing teksten voor vernieuwende producten met hart. Tegenwoordig bundelt hij al die kennis en ervaring als audio visual designer en content creator. Ton staat bekend om zijn ongebreidelde creativiteit, veelzijdigheid, geduld en wijsheid. 

Heb je een project dat je aan het hart gaat?

Wij verbinden ons graag met jou en jouw doel hier op aarde.

Samen een mooiere wereld manifesteren

Wij zorgen ervoor dat je als expert zichtbaar wordt op een platform dat mensen vertrouwen. Dat jouw werk impact heeft op juist die mensen die jij wilt bereiken.