Over ons

ONZE MISSIE

Onze missie is om spirituele ondernemers méér bereik, impact én omzet te bezorgen zodat ze een mooiere plek maken van deze wereld.

Oprichter & Eigenaar

Gordon Volckmer

Hi, Ik heet Gordon en ben oprichter van Nieuwetijdskind.com. Ik schrijf graag. Daarnaast ben ik veelal bezig met het organiseren van events en werk ik met mensen die hun hart en ziel (willen leren) volgen. Dit in de vorm van coaching, reading en healing. Meestal ondernemers, en af en toe heb ik ruimte voor particulieren.

Al sinds mijn geboorte voel ik dat alle mensen verbonden zijn. Het heeft wel eventjes geduurd voor ik begreep dat ik dit voelde. Ik heb ruim 10 jaar ervaring als manager en coach van grote teams binnen multinationals en uitgeverijen, en ik heb 6 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt als groepsbegeleider. In 2009 heb ik Nieuwetijdskind opgericht. Het was de spirituele website die ik zelf mistte toen ik om me heen keek. Met als doelstelling om spiritualiteit te verbinden in Nederland en “gewoon te maken”.

Dankzij Nieuwetijdskind heb ik mogen samenwerken met honderden ondernemers en hun liefdevolle werk een podium mogen geven. Niet alleen redactioneel. Ik heb honderden spirituele events en workshops mogen organiseren met mensen die persoonlijk en actief het verschil willen maken in deze wereld. Co-Creatie. Ik werk met mensen die hun hart en ziel volgen. Mensen die impact willen hebben met hun werk omdat ze zo bijdragen aan een mooiere liefdevolle wereld met steeds meer bewustzijn.

 
Ik ervaar het als een immense rijkdom om me dagelijks en professioneel te mogen verbinden met al die liefde om me heen. Die ook te mogen faciliteren en omringen met zorg.  Ik werk samen met een klein team van online marketing experts en content makers met ieder zo onze eigen jarenlange ervaring en expertise. Samen helpen we ondernemers en hun business groeien op een manier die is afgestemd en uitgelijnd. 

Heb je een project dat je aan het hart gaat?

Wij verbinden ons graag met jou en jouw doel hier op aarde.

Samen een mooiere wereld manifesteren

Wij zorgen ervoor dat je als expert zichtbaar wordt op een platform dat mensen vertrouwen. Dat jouw werk impact heeft op juist die mensen die jij wilt bereiken.